Mentorprogram pályázati felhívás 2017

Örömmel jelentjük, hogy a 2017-es évben is megszervezzük a Minorma Polgári Társulás Mentortáborát.

A program célja, hogy a pályaválasztás előtt álló diákok, művészpalánták, bepillantást nyerjenek az általuk választott művészeti ág világába.

Ha te is azon diákok közé tartozol, aki szeretné alkotói tehetségét kibontakoztatni, fejleszteni, és megismerni hasonló embereket, akkor jelentkezz!

 

Kik pályázhatnak?

  • A programba tehetséges szlovákiai magyar középiskolás (2., 3. évfolyam) diákok jelentkezhetnek. *
  • A diákok egy témakört jelölhetnek meg, amelyben kimagaslóak, és amelyben a továbbiakban tevékenykedni szeretnének, hiszen a program egyik lényege az is, hogy megfigyelhessük, honnan hová jutottak el az együttműködés során.

*természetesen a más évfolyamokból jelentkező diákok jelentkezését is elfogadjuk, de túljelentkezés esetén előnyben lesz részesítve a 2. és 3. évfolyam

Az alábbi témakörökben várjuk a pályázók jelentkezését:

Kreatív írás
Képzőművészet
Zene
Színjátszás
Tánc
Fotó

 

A jelentkezés menete:

  • Írj egy rövid bemutatkozót magadról. Ki vagy, honnan, melyik kategóriába jelentkezel, mit csinálsz ezen a kategórián belül. Leírhatod az eddigi sikereid (ha eddig nem nagyon voltak, az se baj! majd lesznek!), miben szeretnél esetleg fejlődni.
  • Ezután csatolj hozzá pár alkotást tőled. Ha írsz – pár írást magadtól, amiket szívesen megmutatnál; ha fotózol, természetesen fotókat; a zene, tánc, színészet kategóriákban gondolkodhatsz hangfelvételben, videóban, bemutatkozó videóban – itt az a lényeg, hogy a leendő mentorok, amikor kezükbe kapják a jelentkező diákok jelentkezési lapjait, tudjanak már kialakítani egy képet rólatok, esetlegesen felkészülni a foglalkozásokra

A program lefolyása

A mentortábor július 2-6 között fog zajlani, a közép-szlovákiai Rimakokaván. Itt kategóriánként szétosztva, mentorokkal fogtok dolgozni, akik bevezetnek hivatásuk mesterfogásaiba. Megtanultok majd új technikákat, fejleszthetitek magatokat. A kiválasztott diákok táborozási költségeit (kivéve az útiköltséget) a Minorma állja.
A döntést 2017. május elején tudatjuk a jelentkezőkkel.
Jelentkezési határidő 2017. április 21.

A bemutatkozót és a munkákat, esetleges kérdéseiket elektronikusan a minorma@minorma.sk e-mail címre várjuk.

 

 

Elérhetőségek:

Tel.: +421 911 591 347 (Gyenge Veronika)

+421 940 223 006 (Varga Bianka)

E-mail: minorma@minorma.sk

minorma.mail@gmail.com

Web: www.minorma.sk
www.facebook.com/minormapt